גלילות חזה עוף מטוגן

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • למלית
  • כף שמן לטיגון
  • בצל קצוץ קטן
  • רבע כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • סלסלת פטריות חתוכות
  • קילו שניצל פרוס דק או פרגיות
  • לטיגון
  • חצי שמן עמוק
  • חצי כוס קמח מנופה
  • ביצה טרופה עם כפית מים
  • כוס פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה

    • 1להכנת המלית.
    • 2לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הכורכום ולערבב לפתיחת תבלינים.
    • 3נוסיף את הפטריות ושאר התבלינים נקפיץ כ 10 דקות ונצנן..
    • 4להרכבת הגלילות חזה עוף.
    • 5להניח מהמלית בקצה החזה עוף לגלגל להביא את הצדדים למרכז ולגלגל ולסגור עם קיסם עץ.
    • 6לחמם שמן חצי עמוק.
    • 7לטבול כל גלילה בקמח לבן.
    • 8לאחר מיכן בביצה.
    • 9ובסוף בפירורי לחם.
    • 10לטגן עד להזהבה.
  • 11בתאבון אילנית בניזרי.

עוד מתכונים