דג טונה עם פולים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • 4 נתחי דג טונה לבנה מאת אילנית בניזרי
  • כוס פולים של קפואים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 7 שיני שום
  • גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • פלפלים חריפים
אופן ההכנה

    • 1את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מעט חומץ ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב..
    • 2אופן ההכנה:.
    • 3בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והגמבה (בשלב הזה ניתן להוסיף תפוח אדמה פרוס דק ) ,פלפלים חריפים.
    • 4כוס מים רותחים עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב.
    • 5נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג.
  • 6נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי 💜 .

עוד מתכונים