דג מושט עם ירקות

דג מושט עם ירקות

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מרכיבים

  • דג פילה מושט לפי דיירי הבית
  • מאת אילנית בניזרי
  • **המתכון מתאים לכל סוגי הדגים**
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות
  • גמבה אדומה לרצועות
  • תפוח אדמה גדול לפלחים
  • 10 שיני שום חצויות
  • פלפלים חריפים אדום/ירוק
  • חצי כוס שמן
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • כפית אבקת מרק עוף פרווה !!
  • כוס גדולה עם ידית מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

    • טיפול בדגים : להשרות את הדגים עם חצי לימון סחוט ..מלח ומעט מים חצי שעה לשטוף ולסנן..
    • לחמם את הסיר עם השמן והשום..להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים..
    • להוסיף את הירקות וחצי מכמות הכוסברה …את האבקת מרק עוף למהול בכוס מים רותחים ולהוסיף לסיר…להרתיח 5 דקות מכסה סגור ! ולהוסיף את פרוסות הדג ! .
    • נשקה את הדג ברוטב…נפזר פלפל שחור גרוס ואת יתרת הכוסברה ..
    • לבשל להבה נמוכה עד לריכוך התפוח אדמה והגזר בערך 20 דקות …להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה ! .
  • בהצלחה אילנית בניזרי 💕.

עוד מתכונים