טנזיה/פירות יבשים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • מגוון פירות יבשים כחופן מכל פרי ,שזיפים,משמש,צימוקים תאנים,חמוציות כל מה שבא לכן
  • להשרות פירות יבשים במים חמים 10 דקות לריכוך ולסנן
אופן ההכנה

    • 1לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה  ,להוסיף 5 כפות סילאן .
    • 22 כפות סוכר ,חצי כפית קינמון ,חצי כפית כורכום ( או זעפרן) ולערבב.
    • 3להוסיף את הפירות היבשים עם כוס מים חמים להבה נמוכה עד לאידוי כל המים ..
    • 4במחבת נפרדת לטגן קלות ,אגוזים ,קשיו ,בוטנים .
  • 5לאחר מיכן להוסיף על הפירות יבשים את הפיצוחים ולפזר שומשום.

עוד מתכונים