כדורי עוף ותירס

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • חצי קילו חזה עוף טחון( רצוי לשלב חצי פרגיות טחון וחצי חזה עוף טחון)
  • בצל מטוגן או מגורד ומסונן מנוזלים
  • ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם רגילים לא מוזהבים
  • כף פטרוזליה טריה או יבשה
  • כוס גרגירי תירס משימורים
  • 2 כפות שמן
  • כפית מלח
  • פלפל שחור
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית ראס אל חנות
  • את המרכיבים,
  • לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה
  • לציפוי
  • פירורי לחם מוזהבים ,לתבל במלח,פטרוזליה יבשה ,פלפל שחור ושומשום
אופן ההכנה

    • 1לחמם שמן עמוק ,ליצור עיגולים עם ידיים משומנות להשטיח עם כף היד או לכדרר כדורים,לצפות בפירורי הלחם המתובלים  משני הצדדים ולטגן בלהבה בינונית עד להזהבה.
    • 2ולהעביר לנייר סופג,.
  • 3יש אפשרות לאפות בתנור בתבנית מרופדת עם נייר אפייה ,חום 180 מעלות ,ברגע שהם משחימים מלמטה להפוך לצד השני עד להזהבה ,בתאבון אילנית בניזרי.

עוד מתכונים