לביבות מצה עם גבינות פסטו ועוד

לביבות מצה עם גבינות

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מרכיבים

  • 10 מצות מפוררות
  • חבילת גבינה טוב טעם (או בולגרית או כנען או צפתית)
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • 3 בצים XL (או 4 לארג) טרופות
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות רוטב פסטו בזילקום
  • מלח
  • מעט פלפל שחור
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • 3 כוסות מים (כוס שקופה חד פעמי)

אופן ההכנה

    • לאחר שפוררנו את המצות נוסיף את המים ונערבב היטב עד לספיגת הנוזלים …נוסיף את שאר המצרכים ..נערבב היטב …במידה והבלילה דלילה ניתן להוסיף כף או 2 של קמח מצה ! .
    • לגבי הבצל ירוק והפסטו לא חייב מי שלא רוצה יכול לוותר …ניתן להמיר לירק אחר כגון …פטרוזליה…עלי תרד ..עירית וכו ..
    • להכין קערית מים להרטיב ידיים לגלגל לקציצה למעוך מעט ביד ולטגן בשמן עד להזהבה משני הצדדים ..
    • לטיגון בשמן בערך רבע/חצי כוס שמן .
  • בהצלחה אילנית בניזרי 💕.

עוד מתכונים