מאפה פילאס בצל ירוק ועגבניות שרי

מאפה פילאס בצל ירוק ועגבניות שרי

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • להפשיר בצק פילאס תורכי של חברת מעדנות( לטעמי של מעדנות הכי מוצלח) לילה במקרר/ מאת אילנית בניזרי
  • 3 גבעולי בצל ירוק חתוכים
  • לאורך
  • 6 עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
  • מעט זתים שחורים ללא חרצן
אופן ההכנה

    • להכנת הרויאל ( רוטב).
    • חצי מיכל שמנת מתוקה .
    • 2 בצים טרופות.
    • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמזן.
    • 100 גרם בולגרית קוביות .
    • לתבל בפלפל שחור גרוס ומעט מלח ..נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית ..נניח.
    • על הבצק את הבצל הירוק עליו העגבניות והזיתים.
    • שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית ונוסיף בזיליקום מעט.
    • כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .
    • נבריש ביצה ושומשום.
  • לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.

עוד מתכונים