מרק ירקות עם פולים

מרק ירקות עם פולים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים
  • 3 גזרים חתוכים לריבועים קטנים
  • קישוא חתוך לריבועים קטנים
  • שורש סלרי חתוך לריבועים קטנים ( לא חייב)
  • 3 גבעולים ועלי סלרי חתוכים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • בצל קצוץ
  • כוס פולים טריים נקייים מקליפה וחצויים (או כוס פולים סנפרוסט ניתן לבשלם שלמים במרק או להשרותם במים חמים ולקלף את קליפתם)
אופן ההכנה

    • לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד לשקיפות ,להוסיף כף כורכום שטוחה ולערבב להוסיף את הירקות ,פולים,תפו”א,גזר וקישוא ולטגן קלות.
    • להוסיף את הסלרי והכוסברה .
    • לתבל בכפית פלפל לבן,כפית פלפל שחור גרוס,מלח וכף אבקת מרק עוף מהול במים .
  • לכסות במים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר …לבשל עד לריכוך הירקות( כ 35 דקות ) לקראת הסוף מעכתי מעט את הירקות ככה שחלק מעוכים וחלק לא …מרק מלא בזכרונות ילדות ❤ ניתן להוסיף עוף או כבש שהורתח מראש .

עוד מתכונים