מרק עדשים צהובות וירקות

מרק עדשים צהובות וירקות

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • 2 כוסות עדשים צהובות ( או כתומות)
  • תפו”א גדול פרוס לקוביות
  • גזר פרוס לקוביות
  • עגבניה ללא קליפה לקוביות
  • 3 גבעולי כרפס כולל עלים קצוצים קטן
  • כף כוסברה קצוצה
  • בצל קצוץ
  • שן שום כתושה
  • 2 כפות שמן
  • כפית כורכום
  • חצי כפית כמון
  • רבע כפית פלפל לבן
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • כפית אבקת מרק עוף
  • כליטר וחצי מים
אופן ההכנה

    • ראשית את העדשים רק לשטוף ולסנן אין צורך להשרות ! מאת אילנית בניזרי .
    • את הבצל נטגן בשמן עד למצב שקוף נוסיף את השום כתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת טעמים…נוסיף את העגבניה שאר הירקות …העדשים.. התבלינים נערבב דקה בסיר …כעת נוסיף את המים …נבשל 40 דקות להבה נמוכה …נפזר את הכוסברה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה .
  • **ניתן להוסיף קוביות קישוא ..או דלעת או בטטה …ב 10 דקות אחרונות לבישול ניתן להוסיף אטריות דקות למרק …בהצלחה אילנית בניזרי ♥️.

עוד מתכונים