עוגת ביסקוויטים פטל נדירה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מרכיבים:

500 גרם ביסקוויטים פטל של אסם
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 מ”ל שמנת מתוקה
כוס חלב (חד פעמי שקוף)
4 כפות אבקת סוכר
חבילת אינסטנט פודינג וניל
לעיטור שוקולד תות

אופן ההכנה :

במיקסר נקציף את השמנת המתוקה החלב..הפודינג והאבקת סוכר עד לקצף אחיד..נוסיף את הגבינה ונקציף עד לאיחוד.
נכין קערית עם חלב..נטבול ביסקוויטים בחלב ונסדר שכבה בתבנית.
נמרח מהקרם וניצור עוד שכבת ביסקוויטים..שוב קרם ..ביסקוויטים טבולים בחלב  ולסיום קרם ..ונקשט במה שאוהבים .
נכסה את התבנית בניילון נצמד ונקפיא למספר שעות ואז נעביר למקרר.
יצא מושלם מושלם !! תבנית מרובעת סטנדרטית .בהצלחה אילנית בניזרי ❤

עוד מתכונים