עוגת גבינה עם פירורים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • שרוול פתי בר ( 250 גר)
  • טחונים במעבד מזון מאת אילנית בניזרי
  • 100 גרם חמאה
  • לבלילת העוגה
  • 500 מ”ל שמנת צימחית במתיקות מעודנת
  • 5 כפות פודינג וניל צרפתי או חבילה אחת פלוס כף
  • כוס סוכר בכוס שקופה חד פעמי
  • 200 גרם גבינה ריקוטה 5%
  • 400 גרם גבינת שמנת 5%
אופן ההכנה

    • 1אחרי שטחנו את הביסקווטים נמיס את החמאה נמזג את הביסקוויטים חלק נשטיח על תבנית עגולה או מרובעת ואת החצי השני נשמור לציפוי מלמעלה נכניס למקפיא עד שנסיים להכין את הבלילה..
    • 2במיקסר נקציף במהירות גבוהה את השמנת מתוקה כ 2 דקות כעת נוסיף את הפודניג והסוכר עד לקרם יציב !! כעת נמניך מהירות נוסיף את הגבינות נקציף עד למיזוג .
    • 3נוציא את התבנית מהקפיא נשטיח את המלית ומעל נפזר את שארית הפתי בר.
    • 4מומלץ להקפיא לפחות לשעה להתייצבות ואז להעביר למקרר.
  • 5המתכון בהשראת אוסם עם שינויים שלי .

עוד מתכונים