עוגת טורט

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • 6 ביצים L
  • חצי כוס שמן
  • כוס וחצי סוכר
  • כוס ורבע קמח תופח
  • קליפת לימון מגוררת מלימון שלם
  • מיץ לימון מלימון שלם
  • כפית תמצית וניל
אופן ההכנה

    • 1למדוד בכוס חד פעמי חמה או כוס מידה מאת אילנית בניזרי !.
    • 2להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב במהירות גבוה.
    • 3בקערה נפרדת ,חלמונים ,שמן ,חצי כוס סוכר תמצית הוניל והמיץ לימון לערבל ידני.
    • 4.
    • 5להוסיף את קצף הבצים בצורת עטיפה לקערת החלמונים שמן לימון שארית הסוכר והתמצית וניל  ואת הקמח נוסיף את בהדרגה ,וגרידת הלימון  עד לאיחוד ,נעביר לתבנית משומנת.
    • 6לאפות בחום 170 מעלות תבנית קוטר24/ 26 עד שנועצים קיסם עץ במרכז ויוצא יבש !! מי שהתנור שלה חזק שתאפה ב 160 מעלות .
  • 7זמני אפיה משתנים מתנור לתנור בערך 50 דקות .

עוד מתכונים