עוגת תפוזים ללא הפרדת בצים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • כוס חד פעמי חם !
  • מאת אילנית בניזרי
  • 4 בצים שלמות בטמ’ החדר
  • כוס וחצי סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2.5 כוסות קמח תופח!!
  • חצי כוס קוקוס
אופן ההכנה

    • 1במיקסר נערבל את הבצים ,סוכר וסוכר וניל כ 7 דקות עד שנהיה קצף בהיר ותפוח ! .
    • 2נוסיף את השמן ,המיץ תפוזים במזיגה איטית .
    • 3נוסיף את הקוקוס .
    • 4כעת נמניך מהירות ל 3 ונוסיף את הקמח עד להטמעה !! .
    • 5נשמן תבנית 24 נאפה בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש ! זמני התנור משתנים מתנור לתנור בערך 40 דקות .

עוד מתכונים