פרגיות שומר ואפונה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • מאת אילנית בניזרי
  • 700 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
  • חצי שקית אפונה קפואה
  • חצי כוס פולים קפואים
  • שומר פרוס
  • מעט עלי סלרי
  • חצי לימון סחוט
אופן ההכנה

    • 1בסיר רחב לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להזהבה.
    • 2לתבל בכף  שטוחה כורכום ולערבב…להוסיף את הפרגיות לטיגון של כמה דקות …נוסיף את האפונה והפולים כמה עלי סלרי כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף…פלפל שחור גרוס… כפית פלפל אנגלי גרגירים…נערבב ואז נוסיף את פלחי השומר .
  • 3נבשל כשעה להבה נמוכה …ואז נוסיף חצי לימון סחוט …מעט כוסכרה קצוצה בישול של עוד רבע שעה .בתאבון אילנית בניזרי.

עוד מתכונים