קוביות שוקולד פרווה

2 דקות הכנה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

בסיר קטן להמיס על הגז 200 גרם שוקולד מריר וכוס וחצי טחינה גולמית ( מדדתי בכוס שקופה חד פעמי) …להוסיף 2 כפות סילאן ולהוריד מהגז,לתוך השוקולד הוספתי …אגוזי מלך שבורים..שקדים לא קלויים שבורים…פקאן לא קלוי שבור ..כ 2 כפות גדושות מכל דבר…לערבב היטב …להכין תבנית אינגלש קייק מרופדת בנייר אפיה …להעביר את הבלילה לתבנית …ליישר ולפזר למעלה אגוז פקאן או אגוזי מלך או קוקוס ….להקפיא לפחות שעתיים…להוציא מהמקפיא לחתוך קוביות להעביר לכלי אטום ולשמור במקפיא !! טעים ברמות על לאוהבי החלווה טעם אלוהי ❤קרדיט דבי ממן 

עוד מתכונים