קונכיות במילוי מעורב צבעוני

קונכיות במילוי מעורב צבעוני
מתכון מושלם לקונכיות במילוי מעורב

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מצרכים:

קונכיות במילוי מעורב צבעוני
חבילת קונכיות קפואה מומלץ של חברת ינון או שלושת האופים
ביצה טרופה
שומשום לקישוט
מרכיבים למעורב :
200 גרם פרגיות לרצועות
200 גרם שווארמה הודו נקבה לרצועות
200 גרם פילה עוף לרצועות (או טחולים)
2 בצלים גדולים לרצועות
גמבה אדומה לרצועות
2 חבילות ערמונים
בוואקום
סלסלת פטריות טריות חתוכה
תבלינים:
רבע כוס שמן
מלח לפי הטעם
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית תבלין צ’ילי גרוס
כף תבלין פלדלפיה או תבלין לשווארמה
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
פטרוזליה לעיטור או כוסברה
חצי כוס מים רותחים

אופן הכנה:

את הקונכיות נפשיר לילה לפני במקרר
נניח את הקונכיות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
נבריש ביצה ושומשום ונאפה חום 200 מעלות עד להזהבה.
להכנת המעורב :
ראשית בתוך קערה נשים את חלקי המעורב ..נתבל בתבלין פלדלפיה ובצ’ילי הגרוס נערבב היטב ונשהה במקרר לרבע שעה לספיגת טעמים .
בסיר רחב ושטוח נטגן את הבצל ברבע כוס שמן עד להזהבה נוסיף את הכורכום והפפריקה ונערבב לפתיחת תבלינים..נוסיף את הגמבה והפטריות ונטגן כדקה.
כעת נוסיף את הבשר המעורב ונוסיף את הערמונים ..שאר התבלינים והמים.
נערבב היטב ..נכסה עם מכסה ונבשל להבה נמוכה חצי שעה .
נסיר מכסה נעטר בפטרוזליה ונבשל ללא מכסה לעוד כ 5 דקות .
בקונכיות יש “פקק” עגול שמסירים אותו בעדינות בעזרת סכין..ממלאים במעורב ומתענגים.
מנה חגיגית קלה להכנה וטעימה בטרוף .. בהצלחה אילנית בניזרי ❤

עוד מתכונים