קציצות בקר ולקט ירקות

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • לקציצות מאת אילנית בניזרי
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • בצל מגורד
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 כפות סודה מוגזת לשתייה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח,2 כפות שמן, כפית בהרט, פלפל שחור, לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה.
אופן ההכנה

    • 1להכנת הרוטב .
    • 2ברבע כוס שמן לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף חצי כפית כורכום, כף פפריקה מתוקה, לערבב תבלינים, להוסיף רבע חבילת שעועית צהובה, רבע חבילת שעועית ירוקה, רבע שקית אפונה, .
  • 32 עגבניות חתוכות לריבועים, נוסיף כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס, עד שהרוטב מבעבע, נכניס את הקציצות לסיר, נבשל על להבה נמוכה כ 35 דקות ולסיום נעטר עם כוסברה…..בתאבון אילנית בניזרי 💜

עוד מתכונים