קציצות בקר עם אפונה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • מאת אילנית בניזרי
  • לקציצות ;
  • חצי קילו בשר בקר טחון רצוי עם שומן
  • בצל מגורד
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • עלי סלרי קצוצים
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות פירורי לחם, 2 כפות סודה מבקבוק
  • מלח,בהרט,,פלפל שחור חצי כפית פפריקה ( לא חייב )
  • לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה
אופן ההכנה

    • 1לטגן ברבע כוס שמן בצל קצוץ קטן ..עד להזהבה …להוסיף כפית כורכום לערבב היטב …נוסיף חצי שקית אפונה קפואה..מעט עלי סלרי חופן כוסברה קצוצה….כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף…נוסיף פלפל שחור גרוס רבע כפית פלפל לבן….נניח את הקציצות נבשל 35 דקות עם מכסה סגור !!נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות .
  • 2מאת אילנית בניזרי.

עוד מתכונים