קציצות בקר עם פטריות

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • קציצות מאת אילנית בניזרי
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 250 גרם הודו טחון
  • בצל מגורד
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • עלי סלרי קצוצים כ 5 עלים
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות פירורי לחם
  • ביצה
  • מלח,כפית בהרט ),פלפל שחור נערבב היטב נגלגל קציצות עם ידיים משומנות ונכניס למקרר לחצי שעה
אופן ההכנה

    • 1לגרד במגרדת 6 שיני שום …להוסיף לסיר 3 כפות שמן …נחמם את השמן מעט נוסיף כף רוטב שזיפים של קנור או סילאן,  כפית כורכום,חבילת פטריות שמפניון חתוכות או קופסת שימורים נוסיף חצי תבלין אגוז מוסקט..פלפל שחור גרוס …5 גרגירי פלפל אנגלי וכוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף.
    • 2לאחר שהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות לסיר מידי פעם נשקה אותם ברוטב….אחרי חצי שעה של בישול נסיר מכסה.
  • 3נבשל ללא מכסה לעוד 20 דקות נוסיף חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצה …סה”כ בישול כללי 40 דקות בתאבון אילנית בניזרי 💜 .

עוד מתכונים