קציצות עוף במחית תפו”א ברוטב עגבניות או לטיגון

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • חצי קילו חזה עוף טחון
  • בצל מגורר
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • חופן כוסברה קצוצה
  • פירה תפוח אדמה(תפוח אדמה קטן מורתח ומעוך לפירה ולצנן)
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח,פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • כפית בהרט לקציצות
  • ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • לערבב הכל עם ידיים משומנות ולהכניס למקרר לחצי שעה
אופן ההכנה

    • 1להכנת הרוטב.
    • 2לטגן בצל עד להזהבה,להוסיף 3 שיני שום כתושות,2 עגבניות מגוררות,חופן עלי כרפס ללא גבעול ,כף סוכר,פלפל לבן מעט כף פפריקה מתוקה,פלפל שחור גרוס ,כוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף,לגלגל קציצות עם ידיים משומנות ולהכניס לרוטב כשהוא מבעבע..
    • 3בישול 40 דקות להבה נמוכה ,לסיום נעטר בכוסברה קצוצה.
  • 4בתאבון אילנית ☺ניתן לטגן את הקציצות עוף בשמן חצי עמוק בלהבה בינונית ולאכול ללא הרוטב!.

עוד מתכונים