קראוסונים בצק שמרים פרווה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • לבצק
  • 4 כוסות חד פעמי חם קמח מנופה
  • כף גדושה שמרים יבשים
  • 1/3 כוס שמן
  • רבע כפית מלח
  • חצי כוס סוכר
  • 2 בצים
  • 3/4 כוס מים
  • כפית תמצית וניל
  • למלית
  • קוביות שוקולד מריר
  • כ 50 גרם שערות חלווה
  • או ממרח שוקולד מי שרוצה
  • לסירופ
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס סוכר
  • ביצה טרופה עם כפית סילאן
  • שומשום לקישוט
אופן ההכנה

    • 1מכינים את הבצק עם כל החומרים הבצק יוצא קצת דביק, מעבירים לקערה מקומחת מתפיחים חצי שעה לישה ושוב התפחה לחצי שעה .
    • 2לחלק ל 2 את הבצק לרדד לסמן משולשים להניח קובית שוקולד שערות חלווה ולגלגל מהבסיס לשפץ. .
    • 3להניח בתבנית להבריש בביצה ושומשום .
    • 4להתפיח לעוד רבע שעה .
    • 5לאפות בחום 180 עד הזהבה בערך 20 דקות..
    • 6להכנת הסירופ .
    • 7בסיר קטן נחמם את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר .
    • 8להבריש על הקראסונים בעודם חמים .
  • 9בהצלחה אילנית בניזרי 💜 .

עוד מתכונים