רולדת שוקולד עם קרם גבינה וקליק

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • מרכיבים לרולדה
  • 3 בצים גודל לארג’
  • חצי כוס סוכר
  • קמצוץ מלח
  • חצי כוס קמח
  • 3 כפות קקאו
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • מרכיבים לקרם
  • מיכל שמנת צימחית 250 גרם
  • שקית פודינג וניל
  • כוס חלב
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • חצי מיכל של 225 גרם גבינת שמנת
  • 2 שקיות קליק ביסקוויט
אופן ההכנה

    • 1להקציף את הבצים עם הסוכר והמלח 8 דקות ,להוסיף את הקמח,הקקאו ואבקת אפיה להקציף עד להטמעה ..
    • 2לרפד נייר אפיה משומן בתבנית 35/35 לאפות 10 דקת בחום 170 ולצנן ..
    • 3את חומרי הקרם להקציף,את הגבינה להוסיף בסוף לעירבול עד להטמעה,נוסיף את הקליק ונערבב.
    • 4נמרח מהקרם על משטח הרולדה,נגלגל בעזרת נייר האפיה,בשארית הקרם נצפה מלמעלה,נקשט עם שוקולד מומס.
    • 5נכניס את הרולדה ל 3 שעות למקפיא ואז נעביר למקרר .
  • 6בהצלחה אילנית בניזרי .

עוד מתכונים