רולדת תמרים ופיצוחים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
מרכיבים

  • חבילת תמרים בואקום מגולענים (500 גרם)
  • 150 גרם אגוזי מלך קצוצים גס לא קלויים
  • אפשר להוסיף אגוזי לוז  קלויים מה שרוצים
  • הוספתי גם 150 גרם גרעיני חמניה קלופים !!לא קלויים
  • מעט קינמון
  • קוקוס לקישוט
אופן ההכנה

    • 1להסיר את השקית ואקום של התמרים ..לחמם 20 שניות במיקרו ..להוסיף את הפיצוחים והקינמון…להרטיב ידיים לערבב הכל ביד …להכין נייר כסף או ניילון נצמד.
    • 2לפזר קוקוס …להניח את הגלילת תמרים…לגלגל …לסגור את הצדדים כמו סוכריה ולהקפיא למספר שעות..
  • 3לפרוס לעיגולים להעביר לקופסא אטומה ושוב להקפיא …זה אכיל בכל מצב…אילנית בניזרי.

עוד מתכונים