שבלול גבינות משגע !

שבלול גבינות משגע !

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מרכיבים

  • בצק פילאס טורכי (של מעדנות) להפשיר לילה במקרר
  • מאת אילנית בניזרי
  • 250 גרם קוביה גבינה בולגרית
  • 3 כפות מוצרלה
  • 250 גרם עלי תרד קצוצים (ניתן להמיר למנגולד)
  • להברשה
  • חלמון ביצה
  • כף חלב
  • לקישוט שומשום שחור/לבן

אופן ההכנה

    • להכנת המלית : .
    • לקצוץ את עלי התרד להוסיף את הגבינה הבולגרית ולמעוך אותה .
    • להוסיף את המוצרלה לערבב הכל ..
    • את הבצק פילאס לפתוח את כל החבילה לאורך …לחצות בקו ישר בעזרת סכין לכל האורך !! .
    • להניח בקצה הבצק מהמלית לכל האורך …לגלגל לצורת רולדה .
    • ולהתחיל לגלגל לצורת שבלול .
    • לקחת תבנית עגולה לשמן את התבנית רצוי בחמאה …להניח את השבלול במרכז התבנית .
    • כעת ניצור שבלול נוסף משארית הבצק נכרוך סביב השבלול שהנחנו בתבנית …נבריש את הביצה נפזר שומשום ..
    • נאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה ..
  • לא נישאר פירור ! בהצלחה אילנית בניזרי 💕.

עוד מתכונים